fbpx
  • Rampit, luiskat, tuolihissit, nousutuet, tukikahvat ja kattonostimet
  • Julkisiin tiloihin ja koteihin
  • Lukuisia referenssejä

Ota yhteyttä – me autamme!

Esteettömyys

Meiltä saa turvallisia ja toimivia esteettömän liikkumisen ratkaisuja. Ne sopivat uudis- ja saneerauskohteisiin on sitten kyseessä palvelutalo, koti tai liiketila.

Kun tilassa on kynnyksiä tai portaita, liikkuminen sujuu kynnyslistojen, kynnysluiskien ja ramppien avulla. Siirrettävät luiskat ja rampit palvelevat joustavasti, esimerkiksi autoramppi auttaa autoon siirtyvää.

Kun liikkuminen on erityisen vaikeaa, tuolihissillä pääsee hetkessä kerroksesta toiseen. Samalla tulee säästöjä, kun kylpyhuoneremonttia ei tarvita. Tuolihissin asentaminen sujuu nopeasti ja rakenteet pysyvät ennallaan, sillä tuolihissi asennetaan portaikon tai kierreportaikon päälle.

Kun asukkaat tarvitsevat tukea itsenäiseen asiointiin WC-tiloissa, kylpyhuoneissa tai portaikoissa, tukikahvat ja WC-nousutuet ovat tarpeellisia.

Yksilöllisesti ja ammattitaidolla

Palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti kartoituksista asennus- ja muutostöihin. Meillä on kokemusta sekä isoista rakennusprojekteista että yksityiskoteihin räätälöidyistä ratkaisuista. Ajattelemme asioita aina pidemmällä aikavälillä, esimerkiksi tuomme esiin, että tuolihissin voi halutessaan kierrättää toiseen kohteeseen ja säästää kuluissa.

Näin yhteistyömme etenee:

  1. Kartoitamme tilan ja teemme tarvittavat mittaukset.
  2. Suunnittelemme tarpeiden mukaisen ratkaisun.
  3. Hoidamme tarvittavat luvat.
  4. Teemme asennus- ja muutostyöt tai toimitamme ratkaisun.
  5. Koulutamme pitämään huolta ratkaisusta.
  6. Huoltopalvelumme on tukenasi käyttöönoton jälkeen.


Suosittuja tuotteita: