fbpx
  • Julkisten tilojen infraratkaisut
  • Rampit, luiskat, tuolihissit ja muut ratkaisut koteihin
  • Lukuisia referenssejä sairaaloista koteihin

Ota yhteyttä – me autamme!

Infrarakentaminen

Infrastruktuuriratkaisujen avulla hoivakodista, sairaalasta tai yksityiskodista tulee esteetön ja turvallinen paikka liikkua. Se voi tarkoittaa vaikka tilan korkeuseroja tasoittavia ramppeja tai hoitajien ergonomiaa tukevia kattonostinjärjestelmiä. 

Meistä saat kumppanin niin valmiin tilan muutostöihin kuin uudiskohteen rakenteellisten ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Monipuoliset kartoitukset ja arvioinnit antavat yksilöllisen perustan yhteistyölle.

Kumppani laajoissa hankkeissa

Meillä on monipuolista kokemusta erilaisista sairaalahankkeista. Esimerkiksi Meilahden sairaalan Potilastornin kiskojärjestelmät ovat asentamiamme.

Sairaalahankkeissa toimimme rakennusliikkeiden alihankkijoina. Kun olemme mukana jo rakennusvaiheessa, voimme suunnitella laajan kattonostinjärjestelmän huone kerrallaan. Kokonaiskustannukset pysyvät tällöin maltillisina.

Itsenäistä liikkumista kotona

Jos toimintakyky muuttuu, kodinkin tulee muuttua. Kauttamme saa itsenäistä liikkumista tukevia ratkaisuja: ramppeja, luiskia, tuolihissejä, nousutukia, tukikahvoja ja kattonostimia. Myös niiden suunnittelu- ja asennustyöt kuuluvat palveluihimme.

Ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden asuntoihin voidaan myöntää korjausavustusta. Näitä myöntää asumiseen rahoitus-ja kehittämiskeskus Ara. Lue lisää korjausavustuksen hakemisesta täältä. Myös asiantuntijamme voi kertoa lisää.