fbpx
  • Huoltopalvelut apuvälineen koko elinkaarelle
  • Huoltokoulutukset, korjaukset, määräaikaishuollot ja muutostyöt sekä laiteseuranta
  • Lukuisia julkisia ja yksityisiä referenssejä

Ota yhteyttä – me autamme!

Laitteiden elinkaaren hallinta

Huoltopalvelumme kattavat apuvälineen koko elinkaaren: käyttökoulutukset ja käyttäjätuen, aikataulutetut määräaikaishuollot ja vaativat muutostyöt, vikakorjauspalvelun ja laiteseurantapalvelun.

Toimimme kumppaninasi osaavasti ja hyvässä hengessä. Nimetty yhteyshenkilö varmistaa, että palvelu sujuu.

Käyttökoulutukset

Koulutamme asiantuntijasi käyttämään ja huoltamaan apuvälineitä oikein. Näin apuvälineet kestävät käytössä mahdollisimman pitkään.

Vikakorjauspalvelu

Nopean vasteajan vikakorvaussopimus tuo avun äkillisissä vikatilanteissa. Korjaamme rikkoutuneen apuvälineen, jotta se saadaan ripeästi takaisin käyttöön. Toimintamme auttaa ehkäisemään lisäkustannuksia.

Vikakorjauspalvelumme kattaa koko laitekannan.

Määräaikaishuollot ja muutosratkaisut

Määräaikaissopimus sisältää säännölliset laitehuollot ja nimetyn yhteyshenkilön, johon voit ottaa yhteyttä kaikissa apuvälineiden huoltoon liittyvissä tilanteissa.

Huoltojen rinnalla voimme tehdä vaativia muutosratkaisuja apuvälineisiin, esimerkiksi yksilöllisiä istuinratkaisuja ja pehmusteiden muokkaus- ja valmistustöitä. Meillä on sähkölaitteiden korjaamiseen tarvittavat urakointioikeudet ja palveluksessamme on sähkötyön johtaja.

Laiteseurantajärjestelmä

Järjestelmästä seuraat kätevästi ja milloin vain määräaikaishuoltojen aikatauluja ja tehtyjä korjauksia. Voit käyttää järjestelmää laitteiden hallintaan, muokata sijaintia ja liittää dokumentteja.