fbpx

Haltijan vuokrauspalvelut

Apuvälineen tarvetta voi olla hankala ennakoida. Toisinaan apuväline tarvitaan nopeasti käyttöön ilman, että tarpeen kestoa voidaan etukäteen arvioida tai tarpeen tiedetään olevan lyhytaikainen.  Kun apuvälineen omistamiseen ja huoltoon ei haluta sitoutua, vuokraaminen on helppo ja vaivaton ratkaisu. Vuokrauksen kulut ovat selkeät ja ennakoitavissa.

Haltijan apuvälinevuokrauksen kautta voi tällä hetkellä vuokrata Care of Swedenin laadukkaita, painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sopivia Curocell A4-patjoja.

Haltijan vuokrauspalveluun sisältyy:

  • Patjan toimitus ja nouto
  • Suomenkieliset käyttöohjeet sekä tuki käytön aikana
  • Patjan puhdistus ja huolto ennen vuokrausta sekä vuokrauksen jälkeen.

Toimitus ja nouto

Toimitus ja nouto aina 1-2 arkipäivässä. Tuomme vuokrapatjan asiakkaalle, ja myös haemme sen pois tarpeen päättyessä. Vuokra-aika alkaa toimituksesta asiakkaan osoitteeseen ja loppuu irtisanomispäivän päätteeksi. Vuokrauksen voi lopettaa heti tarpeen loppuessa.

Tuki käytön aikana

Haltijan vuokrapalveluista annetaan aina mukaan selkeät, suomenkieliset käyttöohjeet. Lisäksi käytössä on tekninen tuki käytön aikana. Autamme kaikissa tuotteen vuokraukseen ja ylläpitoon liittyvässä asiassa.

Tuotteen puhdistus ja huolto

Puhdistamme ja huollamme tuotteet ennen vuokrausta sekä sen jälkeen. Vuokraaja on vastuussa käytönaikaisesta ylläpidosta.

Vuokratuotteet

Care of Swedenin Curocell A4-patjan (kuva).  Tutustu Curocell A4 -patjaan täällä.

 

Hinta

Vuokrauksessa on selkeä hintarakenne, joten kulut voidaan ennakoida. Vuokrahinta muodostuu palvelumaksusta sekä päivävuokrasta. Palvelumaksu sisältää puhdistuksen (pesu & desinfiointi), huollon sekä kuljetukset.

  • Curocell A4: 89 €/palvelumaksu + 6 €/päivä (alv 0 %).
  • Laskutus tapahtuu kuun 14. ja 28. päivä. Laskutus loppuu sinä päivänä, kun tuote on Haltijan noudettavissa.

Tilaa helposti sähköpostilla tai puhelimitse: vuokraus@haltija.fi | 09 612 2250

Lisätietoja vuokrauksesta oman alueesi edustajalta, katso edustajien yhteystiedot täältä.

Asiakas vastaa siitä, että vuokratuotetta käytetään ja käsitellään ohjeiden mukaisesti.