Airex Academy: X-Balance Physio – Hyvinvointia liikkumalla

AIREX® Academy nyt ensi kertaa Suomessa!

Tule mukaan X-Balance Physio -koulutukseen! X-Balance Physio -harjoittelu avaa uusia näkökulmia tasapainoon ja tasapainoharjoitusten tärkeyteen hyvinvoinnissa ja kuntoutuksessa. Koulutuksessa saat käyttöösi laajan valikoiman käytännöllisiä, terapeuttisia ratkaisuja ja esimerkkejä siitä, miten tasapainoharjoittelua voidaan hyödyntää kuntoutuksessa sekä fitness-harjoittelussa. Kouluttajana toimii Airexin pääkouluttaja, fysioterapeutti Paul Uhlir, jolla on yli 23 vuoden kokemus fitness-alasta. Katso lisätietoja Paulista alta.

Tilaisuudessa käytämme AIREXin huipputuotteita, ja jokainen osallistuja saa koulutuksesta mukaansa oman Balance Pad Elite -tasapainotyynyn (arvo 67 €), jonka avulla harjoituksia voidaan jatkaa töissä tai kotona.

Koulutus on suunnattu kaikillei kuntoutuksen, fysioterapian ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Tapahtumassa on lyhyt luento-osuus, jonka jälkeen siirrymme käytännön harjoituksiin liikuntasalissa. Otathan siis sisäliikuntavälineet mukaan!

AIREX® Academy

AIREX on maailman johtava liikuntamattojen ja tasapainotyynyjen valmistaja, jolla on yli 25 vuoden osaaminen urheilu- ja fitness-alalta. Tasapainoharjoittelulla pyritään paitsi kuntouttavaan toimintaan myös ennaltaehkäisemään vammojen syntyä. AIREX® Academy kouluttaa kuntoutuksen ja fitness-alan ammattilaisia ympäri maailmaa lisäten hyvinvointia AIREXin laadukkaiden tuotteiden avulla.

Lue lisää AIREXista ja AIREX® Academysta

Aika ja paikka

pe 4.9.2020 klo 9-16

Arcada oppilaitos, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, Helsinki

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan täällä. Sitovat ilmoittautumiset 18.8.2020 mennessä.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 90 € (sis. alv 24 %) sisältää ruokailun sekä oman Balance Pad Elite -tasapainotyynyn (arvo 67 €).

 

Kouluttaja: Fysioterapeutti ja fitnessguru Paul Uhlir

Paul Uhlir kiertää maailmaa AIREX Academyn pääkouluttajana levittäen liikkumisen ilosanomaa, vetäen ryhmäliikuntatunteja sekä kouluttaen fysioterapeutteja ja muita liikunta-alan ammattilaisia.  Fysioterapeutin koulutus ja 23 vuoden työkokemus fitnessalalla takaavat vankan osaamisen sekä turvallisen harjoittelun kaikille osallistujille.

Tutustu Pauliin tarkemmin täällä.